HTML

Rosszabbik Magyarországért

Friss topikok

Kérdés Áder Jánoshoz

2013.03.14. 10:21 Whattacukor

Kedves Áder János, a tegnapi érvelésével kapcsolatban lenne kérdésem, miszerint önnek torvényi kötelessége aláírni az alaptörvény-módosítást. Tegyük fel, hogy kedves elvbarátai, módosítják az alaptörvényt és beleírják, hogy minden kék szemű állampolgárt a Dunába kell lőni..... (Persze abszurd feltevés, de technikailag semmi akadálya nincs: kétharmad van!) Ebben az esetben aláírná e ön a módosítást, arra hivatkozva, hogy az alaptörvény szerint ezt meg kell tennie?

(Még egy kérdés: mennyibe került volna önnek azt mondani, hogy köszönöm ebből nem kérek, inkább beadom a lemondásom? Emlékezzen önnek élete végéig biztosítva van az anyagi megélhetése, akkor is ha fel(le)mond! Az erkölcsi megbecsülés már egy másik téma...)

Kérdeztem vala: Uff

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszabbikmagyaroszagert.blog.hu/api/trackback/id/tr825134126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása