HTML

Rosszabbik Magyarországért

Friss topikok

"Hova tűnt Daemon Hill?"

2013.03.12. 12:10 Whattacukor

Ebben a bejegyzésben arra a kérdésre keresem a választ, hogy hol lesz Orbán Viktor március 15.-én? Ma ugyanis Európa legforgalmasabb villamosvonalának oldalán azt olvastam, hogy a múzeumkertben mond beszédet, 11 órakor. Később pedig a hírekben azt, hogy Brüsszelben lesz. Mivel kétlem, hogy Brüsszelben hajlandóak lennének átnevezni egy utcát Múzeumkertté, ezért most nem tudom mi lesz. Mégis érdemes eljátszani a gondolattal, hogy ezt így hogy?

Az első lehetőség, hogy Orbán Viktor egyszerre két helyen lesz. A tudomány mai állása szerint erre csekély az esély, de ha mégis így lesz, akkor egy biztos szavazót legalább szereztek maguknak.

Azt is el tudom képzeli, hogy a nemzeti ünnepen mond beszédet, elvégre holmi Európai Unió ne dirigáljon nekünk: jobbra nyilatkozunk balra rúgunk? Vagy Brüsszelben lesz. Ebben az esetben nem értem, miért hirdetik a Múzeumkertbe. Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy kedd délután felhívják "Szeretett Vezérünket", hogy ugyan pénteken gyere már át Brüsszelbe... Vagy ha mégis, akkor ő az első szóra ugrik? Ezt még nehezebben tudom elképzelni. Esélyes továbbá, hogy a bolsevik ellen-fülkeforradalmárok, terjesztik a rémhírt. Ha ez igaz, akkor érdemes lenne beleírni az Alaptörvénybe, hogy hol lesz Orbán Viktor március 15.-én, biztos ami biztos!

Persze az is lehet, hogy nagy ívben tesznek rá, hogy mikor melyik politikusuk, plakátjuk mit ígér a választóknak, akarom mondani "Zembereknek"....

Van azonban még egy lehetőség, mégpedig az, hogy valahol a gépezetben valaki tévedett, hamarabb elment a megrendelés a hirdetőnek, mint, hogy lecsekkolták volna az infót. Ilyen mindenkivel előfordul. A kérdésem csak az, hogy ebben az esetben nem lehetséges, hogy a hirdetések, Gyurcsány Ferenccel és Bajnai Gordonnal kapcsolatban is tévedtek és mégsem ők tették tönkre az országot? Lehet, hogy ők is mindvégig Brüsszelben voltak?

Szólottam vala: uff

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rosszabbikmagyaroszagert.blog.hu/api/trackback/id/tr635129761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása